Trött!

Vaknade för någon timme sen. Tittat lite på tvn och ätit frukost. Känner mig sjuk och trött. Men det är bara att masa sig iväg till jobbet och hoppas på att det går över. Motivationen till att jobba blir mindre och mindre, men man får härda ut ett litet tag till. Nej nu får ja allt rycka upp mig så ja hiinner till jobbet.

Ha det fint!


                                 

Hallonsorbet!

Idag har jag vart på Mvc, jag är i vecka 32 och sf måttet är 28cm. Ligger på den nedersta kurvan men eftersom jag följer den kurvan nu så behövdes inget tul. Glömde urinprovet ja skulle ha med till bm på jobbet i morse när ja gick av, lite pinsamt att hämta men men... Nu sitter jag och avnjuter det underbaraste som finns hallonsorbet.

Imorgon blir det en fullspäckad dag med skollämning,doktor o dans.

Ha det fint!

      

                                                                  

Fotografering!

Äter frukost och dricker kaffe, ser riktigt rått ut när man tittar ut. Hösten är verkligen här nu! Men jag är inte ledsen för det. Att vara gravid på sommaren har varit en pina, kännts som ja kommit i ett tidigt klimakterium. Idag ska hjärtat fotograferas i skolan. Igår säger han: Mamma du måste göra mig fin inför kortet! Lilla älsklingen! Tänk att han redan är 6 år, och snart kommer en liten till. Känns overkligt att tiden bara springer iväg. Nej nu måste ja väcka Mandis o fixa han till kortet:-)

Ha det fint!


                                                                    Min fina fina pojke!

                              


Pannkakor!

Sitter med barnen och kollar på barnkanalen. Frågar vad dom vill äta till lunch, pannkakor! Ja visst säger ja, inser att äggen är slut. Blir tll att masa sig till affären, gick inte att övertala dom att laga nått annat


                                         .

Sovmorgon!!




Ja det har ja inte haft på ett tag, kan inte sova. Men det kanske är kroppen som ställer in sig på att bebis kommer? Igår lekte jag trädgårdsmästare, klippte häcken framför huset och kastade lite uteblommor. Vilket kändes på kvällen, somnade som en stock innan 22.. Idag blir det en snabbsväng på stan, måste lämna tillbaka en tröja jag köpt till Mandisen. Sen fortsätta fixa hallen uppe, vi håller på och smågrejjar lite här hemma.

Ha det fint!

Gravid vecka 31

Barnet

Barnet är nu cirka 40 centimeter långt från huvud till fot. Nu börjar det närma sig födelselängden. Många har redan hår på huvudet som kan ha vuxit upp till två centimeter. Barnet kan ha lagt sig tillrätta med huvudet nedåt men det är inte säkert. För förstföderskor fixeras den delen av fostret som kommer först i bäckeningången ofta tidigare än för dem som fött barn tidigare. Hos de sistnämnda kan föregående fosterdel vara rörligt ända tills förlossningen startar.

Vikt 1 800 gram.

Mamma

Din lungkapacitet har ökat från 500 till 800 kubikcentimeter luft per andetag. Det behövs både för barnet och för dig själv. Den ansträngning det innebär att vara gravid kan göra dig andfådd. Bebisen fyller upp större delen av magen. Det kan kännas trångt och tungt. Många kvinnor samlar på sig vatten. Om dina ben är svullna och känns tunga kan du prova med stödstrumpor. Det kan också hjälpa att ligga eller halvsitta med benen i högläge. Tala med din barnmorska eller hör efter på apoteket. Har du börjat tänka på förlossningen? Känns det bra, roligt, spännande, ångestframkallande, häftigt? Prata med din familj och dina vänner. Din barnmorska finns också där för att reda ut begrepp och lyssna till dina tankar...



Magen




På bilden ser det ju bra ut! Men känner mig som en elefant.


Ok BLOGGA va det!!!!!



Ja Sandra heter ja har haft bloggen ett tag men inte skrivit! Men efter lite tjat från min svägerska får jag väll börja:-) Jag bor tillsammans med min lilla familj, som består av min man och min älskade son + en till one the way.

Så mitt skrivande  kommer väll bli mest om det, mina pms psykbryt.m.m
 

Overaller!

Vilken är finast?


RSS 2.0